Abron

2321 inlägg · 55574 besökare

Abron hockeyblogg

Till bloggen

Den spelare som vill lira ensam kan starta idag, de som spelar me andra måste vänta till de andra är klara.

Blev en kaotisk fredags kväll för mig, men till sist fick jag se matchen, nära 20 timmar i efterhand, tack Jonas. Det var svårt, ett rent helvete att inte få vara med i klacken denna premiär, men märkligt nog så överlevde jag. Mitt eget tips om två points med vinst på straffar höll inte, men vem fa,,, gräms  över det. Jag sa till en Göteborgare som skrävlade i puben på Kastrup, tillika VF fan såklart, att i kväll vinner Timrå med 7-1. Det kostade en öl då, men jag har två till godo, vem det nu var.

Kan inget annat påstå, de där Värmlänningarna har nog satt en viss prägling på gubbarna som är på isen. Tror inte jag beskådat ett liknande spel i egen zon på länge, var inte många tillfällen som försvarsspelet hamnade i dilemma. Tror det kan vara en nyckel till framgång, den andra är att våra backar lämnar anfalls blå lite då å då. Syns som om att VF har större svagheter i hemma zon, men var det inte så efter att Elderbrink lämnat hockey Meka.  

Nu spelar TIK inte bara med fart, man använder alla spelarna i både försvar och anfall, hur var det igår? Jo 50% av målen från backar, så det ser fan med ut att vara mer homogent än tidigare upplagor av vårt kära Timrå. Jag vill påstå att, nu spelar alla som om de vore klara att mästra ES.

Det ser lovande ut, men en lärka ger ingen sommar. Så 3 points av dryga 160 ger ingen SM-buckla. Den som slutar etta efter grundserien har inget vunnit, men det ser klart bra ut, eller?

Ett tidigt stall tips, Timrå går till slutspel??????

Abron in forna Östtyskland.

Av Abron
2010-09-18 21:52