Ambroo

12049 inlägg · 34112 besökare

Ambroo blogg

Till bloggen

Till alla er med skygglappar

Det lät på Nubben som att lönerna kommer i tid, däremot släpar pensionsinsättningarna. Tydligen har det uppstått någon form av konflikt i laget där Nubben var väldigt kritisk till Hedström och Pärssinens inställning på isen. Detta kommer från Nubben. Dessutom ryktas det i kulisserna att det ligger mer bakom Brembergs s.k. hjärnskakning. Det är tydligen total kaos i föreningen. Total kaos. Det verkar vara myteri på gång. Nubben har farit över till Finland för att titta på spelare. Vem vill komma till detta skämtet och kommer dom att värva finnar efter en degradering ? Internt är så gott som hela truppen utdömd. Allt skylls på Linkan, Perra är det inget större fel på internt. Pinsamt.

Av Ambroo
2012-02-28 22:26


Kommentarer

Som sagt.
-Laget är en termometer som visar vilken standard det är på Organisationen.

Eler som Linkan sa i ST innan säsongen.

Linkan tror stenhårt på sitt lagbygge.

– Jag kan sticka ut näsan och säga att vi fått det vi velat ha

Du skulle ha suttit bredvid Nubben när det begav sig... "Hur fan kunde jag värva den där djävla sopan!!!!"

:)

Ja hela klubben är ju ett stort jävla inavel med nikedockan T johansson och fröken linkan som har monterat ner klubben i allsvensk klass på tre år. Finns ingen tränare som kan lyckas med ett lag som knappt får ihop två liner av elitklass. Blir så jävla trött och höra sparka challe en semi och en kvart är klart godkänt med det resurser han haft om man ser till lill kenta som inte kom längre med helt andra spelare. Ett år utan slutspel med för den delen. Nä rensa bland inavlen börja där omgående .

Jimmy H: Det är skillnad på folk och folk. Linkan får ju inte en syl i vädret annars medans Nubben hade stake i alla lägen. Det var som bekant en stor anledning till att han lämnade, om inte den största.

Jimmy:

Så det ursäktar Linkans kommentarer?

Fruktansvärt illavarslande att höra, Frågade själv denna man med för dagen silkesvita skor om man lärt sig något av årets misslyckande, men fick inget svar förrutom en elak blick.

Kul att Nubben iallafall ifrågasatte sig själv i sitt utdömmande. visar iallafall på självinsikt.

Verkligen beklämmande att Höra sportchefens ord!. Tragiskt

RTS: På något vis så kan jag ändå förstå att det brister, för både du och jag vet att han när allt kommer till kritan så sitter han bara där vid sitt skrivbord och rullar tummarna... Men han skulle naturligtvis inte ha gjort det på det här sättet utan dragit det internt.

Jag har inget emot Linkan som människa. Men han håller inte måttet som sportchef i Timrå IK. Jag utgår ifrån att han var påverkad i eftermiddag för en nykter Lindqvist har inte sådant där vokabulär. Han är en lågmäld människa. Men det försvarar naturligtvis inte hans agerande. Det är oprofessionellt så det sjunger om det.

Men rödnäsorna i Timrå IK klarar inte av att spela lördagsmatcher. Det har vi sett bevis på tidigare. Även om vi inte klappade ihop denna gång så är det illavarslande hur vi kan stå och sova när pucken släpps.

Det gör ont att se hur föreningen blöder! Riktigt ont!

JimmyH: Hmmm. Haha!! Nubben var bra att ha. Men han har gjort en hel drös med misstag. Inte minst när han anställde Challe. På förhand kändes det dock ganska så bra. Det tyckte ju även du, minst sagt. Med facit i hand så........nej. Nej.

Ambroo: Jag kan tycka att jag håller med Linkan. Kan tycka att jag förstår vad han säger där på läktaren eftersom jag tycker likadant. Typ.

Jag tycker att Challe är en usel coach. Det har han bevisat nu. Han är sämre än vad jag någonsin kunnat tro.
I kvällens match finns det en hel del exempel att ta upp. Pärssien är en...... Nu vill jag inte såga mer.