Charliejfz

1668 inlägg · 135 besökare

Charliejfz blogg

Hur en hockeyvärld och idrottsvärld förändras

2019 Året som går till historien... och av en anledning som ingen hade sett framför sig vid årsskiftet... för SHL och allsvenska hockeyn har det inneburit uteblivit slutspel, tomma läktare i vissa matcher... ingen upp och nerflyttning i serierna och fans som antingen jublat att deras fick stanna i SHL och Allsvenskan eller tyckt allt varit orättvist. Vi vet ju inte heller om nästa säsong blir av även om det är troligt.


Ja, det har varit märkliga tider. Men inte bara hockeyn har ju drabbats. Företag och verksamheter har drabbats hårdare, exempelvis hotell, restauranger, flyg och resebolag. Och för många har vardagen blivit svårare på alla vis i olika avseenden. När vi får perspektiv på allt under hösten så kanske vi ser tillbaka på alla åtgärder inom samhället och sporten med en annan blick.


Det är viktigt att ta hand om varandra, att hjälpas åt och stötta sina medmänniskor i svåra tider. Det är också viktigt att tro på en förändring, att det blir bättre i framtiden och att människans förmåga att lösa problem är stor.