garfield

92 inlägg · 6660 besökare

Presentation

[bild]http://www.mff.se/ima...gif[/bild]

[f]Guldlaget 2004[/f]

[bakgrund=lightblue][f]LITEN PRESENTATION AV MIG[/f]

[f]Namn:[/f] Gustaf
[f]Bor:[/f] Inne i Malmö city och vid havet ibland. Härligt på sommaren & lite väl blåsigt emellanåt på hösten. Men vi trivs alldeles utmärkt.
[f]Ålder:[/f] 40
[f]Familj:[/f] 3 söner, 1 dotter, 2 plastbarn & fru + Xerxes (en dvärgschnautzer)
[f]Sysslar med:[/f] Sport av skilda slag och att lösa mysteriet med alla hängda datorer. Ett väldigt tidskrävande jobb.
[f]Gillar:[/f] Både MIF och MFF samt den goda doktorns TAIF (vågar inte annat) Lite trist att inte få va med på de allra största arenorna 08/09 men MIF kommer tillbaka. men det blev ju ett skånelag iaf i Elitserien. Ska bli lite intressant att se vad Rögle kan göra där.
[f]Hatar:[/f] Terrorister, inskränkta människor, USA, havregrynsgröt och böcklinglåda
[f]Dröm:[/f] Att Malmö FF och IF tar hem guldet till Skåne under en och samma säsong (men då får jag nog vänta, för det kommer aldrig att ske så länge jag lever iaf, tyvärr.)
[f]Avkoppling:[/f] Segla, långresor, lyssna på musik, nån spännande bra bok, gå på konserter, jobba samt titta på tecknade Disney filmer :-)
[f]Drömresor:[/f] Kina, Sydamerika, Nya Zeeland samt Antarktis.
[f]Midsommarnöje:[/f] Sitta på en avlägsen havsstrand och bara njuta av vågorna, solen och drinken.
[/bakgrund]
[bakgrund=red][färg=white]Brukar för nöjes skull ibland arbeta som \"tipsorakel\" till dr Zenil och dennes kompis Chief. Lite kul sysselsättning, eftersom mina tips ibland har slagit in, vilket inte alltid har varit till glädje för doktorn och kompisen Chief.
Tyvärr har jag inte blivit rik på alla tips, eftersom den där doktorn är lite snål. Dessutom får jag alltid skulden när deras älskade TIK inte vinner, så då hotar de med att småniñorna ska komma på besök och ... Ja. än så länge har jag då inte sett några sötingar ute på altanen. Man kan ju undra om niñorna är dåliga på geografi, om de arbetsvägrar pga att Chiefen/Doktorn är för snåla med lönerna eller om de är på saft & bullkalas någonstans i Sverige. Iofs så kan de ju simmat över till Danmark pga av allt regn. De gav nog upp jakten efter alla förkylningar och virus och beslöt sig för att va hemma i värmen istället. [/färg][/bakgrund]
[bakgrund=lightgreen]Under sommaren 2005 hittade jag ett nytt paradis, Barbados. En underbar ö under solen att fly undan till när pressen i Sverige blir för stor, när allt bara känns trist på jobbet och man bara längtar efter lugn oh ro.

Har bott i Skåne i ca 10 år nu och trivs konstigt nog alldeles utmärkt. Härstammar annars från norra Småland, vilket är ett landskap som jag förmodligen inte kommer att återvända till på ett tag.[/bakgrund]

Man undrar ju vart sommaren 07 tog vägen. Den gick verkligen upp i blöt. Enligt säkra källor så var det visst i norra Sverige man skulle befinna sig om man ville va torr om foten.

Har nu firat 40 och det var en pärs. Kan verkligen hålla med om att det finns ett 40-års kris begrepp. På sätt o vis var det lite trevligt med all fest och glamor men det var även väldigt tröttsamt.