*/ ?>

Hassan blogg

Till bloggen

Dagen gryr

Eller det gjorde den väl för ett tag sen. Nån som vet när HV landar? Nån som åker till Midlanda och visar ut Thörnberg för filmning?

Det här är det bästa med hela säsongen, att få bli ordentligt jävla nervös. Det är en skön nervositetskänsla, det är slutspel.

Jag tittar ut och ser att snön faller i tunga blöta flingor. Jag längtar hem, jag vill gå genom tunnlarna i Tallnäs. Jag vill se den långa bilkön som ringlar sig från E4an och rakt in i mitt hockeyhjärta. Jag vill gå igenom mina rutiner inför matchen d.v.s. att gå och pissa oavsett pissnödighetsgrad varje gång jag kommer till Ladan. Spänningen är påtaglig i min lilla lya så här 7½ timme innan match.

Dagens TIKare kommer att bli Petr Tenkrat, han kommer att göra två baljor, han kommer att köra, köra, köra. MPS kommer att vifta bort lite HV fyllon och på läktarn kommer jublet att dundra så att det hörs ända till Korvis. Backe kommer att ha 93 i räddningsprocent och vi vinner matchen med 2-1 eller 3-2. Det kommer också att bli jävligt stökigt.

Den mätta dagen är en dag av törst

Den bästa dagen den är alltid störst

Visst finns det mål och mening i vår färd

Men det är vägen som gör mödan värd

Idag börjar det! Nu jävlar kör vi! Nu jävlar visar vi vad hockeykultur är, både på läktaren och på isen.

Av Hassan
2009-03-05 11:31