*/ ?>

Hassan blogg

Till bloggen

Dags att bli vald...eller inte

Väljer att uppdatera bloggen nu och inte efter att kvartsfinalerna blivit klara, för då antar jag att kommentarerna i forumen ändå kommer att hagla. Roligare att spekuler istället.

Så här tror jag att kvartsfinalerna kommer att bli:

FBK - BIF

Anledning: Färjestad är livrädda för att välja Timrå efter rödvits kross i sista matchen mellan lagen och väljer BIF p.g.a. kortare resväg och svagare motstånd.

LHC - SAIK

Anledning: Jag har själv sett Timrå pulverisera de vita kissemissarna i deras egen chokladfabrik. De vågar inte heller välja Timrå. Blir så ändå fallet så får vi hoppas att målvakten kan ta en tackling.

FHC - TIK

Anledning: Helt enkelt att jag hoppas att det blir så eftersom jag sett två matcher i Scandinavium de två senaste säsongerna och båda har slutat med seger. I år blev det visst 2-0 till TIK och själv satt man och mådde "gôtt".

HV71 - LHF

Anledning: HV får inte välja och Luleå är helt enkelt jävligt formstarka, en mardrömsmotståndare för alla lag. Det kommer nämligen att bli så att Luleå går till final och där får man möta TIMRÅ, givetvis... nån som trodde nåt annat?

Jahaja... blev inte riktigt som jag trodde. Frölunda vågade inte heller möta oss. Ingen vågar möta oss, alla bävar. Nu jävlar taggar vi till och bränner av det här. Mot final!

Av Hassan
2009-03-02 22:01