*/ ?>

Hassan blogg

Till bloggen

Kriget har börjat...

Jag noterar när jag läser ST på webben att kriget har startat. TIK-bloggen har väl inte haft så här många "utsockneskommentarer" sen Modo fick stryk ifol? Det är ändå imponerande att jönköpingsborna har letat sig ända till TIK-bloggen, som är just en blogg om Timrå IK. Det är ännu mer imponerande att de blir så ledsna när Jimmy skriver det hela hockeysverige redan vet. Att Martin Thörnberg är en filmare. Jag skrev igår att Thörnberg förmodligen kommer att filma redan på Midlanda.

För er som minns VM-94 i fotboll så kommer ni säkert ihåg allt snack om att Romario var "farlig" i straffområdet, dels för att han var en duktig fotbollsspelare, men även för att han hade en förkärlek för att filma. Christiano Ronaldo (Portugal, ManU) är en likadan spelare. Martin Thörnberg också, han är duktig, men han filmar. Han filmar så till den milda grad att detta har blivit ett allmänt faktum. Så om ni jönköpingsgökar tror att vi inte har upptäckt det förräns nu så får ni väl fortsätta att grina på våra hemsidor. 

Martin Thörnberg är en filmare, fråga vilken hockeyintresserad som helst.

Kriget har börjat, men i Dalarnas residensstad där jag befinner mig märks det knappast. Här pratar man om play-off och kvalserie. Det dallrar inte i luften som det gör i Timrå. Inga rödblossiga diskutioner med okända människor på torget om hur PP ska formuleras. Inget tjafs i fikarummet om Pärssinen verkligen är frisk nu. Men oroa er inte.... inuti mig är spänningen påtaglig. Den senaste veckan har jag otaliga gånger firat SM-guldet på torget i Timrå i min skalle.

Kriget har börjat....

Av Hassan
2009-03-04 11:25


Kommentarer

Undra om Thörnberg har tagit efter denna reklamfilm. :)

http://www.roligaklip...gstraening,327.html

OBS. Kopiera hela länken eftersom den inte visar den sista informationen. :)

Varför skryter HV supportrarna över att Thörnberg vann skytteligan denna säsong ? Skröder i MODO gjorde ju mest mål .