Hassan

3037 inlägg · 13378 besökare

Hassan blogg

Till bloggen

Som en svala

Som en svala dalade pucken in bakom herr S. Liv. Skönt att det var Timrå som för en gångs skulle gjorde ett omöjligt mål. Kommer ihåg Modos klackspark mot oss för några år sedan.

Igår under förlängingen hade jag Hockeykväll på i bakgrunden. Inslaget från Timråmatchen var gjort med visst Thörnberg-fokus eftersom han gjorde 4-4 målet. Haha! Så skönt... sen när de bryter emellan eftersom ett avgörande har skett i Timrå så ser man herr Styf ladda stora kanonen och sikta på plexit nånstans vid sektion K rad 3 plats 8. Han missar... skönt. Pucken dalar som en svala in i maskorna bakom en förbluffad förvånad och förnedrad S. oLiv. "Han hade såpa på vantarna" ska Challe ha sagt till expressen. B-E-A-utiful.

Känns som att det här suddenavgörandet var oerhört viktigt. Hade det blivit torsk här så hade jag som är en obotlig optimist fått svårt att verkligen tro att vi skulle kunna ta två bortamatcher av HV. Nu tror jag det är helt möjligt att vi tar en av de tvåkommande bortamatcherna och avgör på lördag hemma.

Fegspelade på Oddset och la en tjuga på 4-4. Så nu plånkar man in 568 spänn. Gårdagen var en bra dag, en jävligt bra dag. Måtte resten av veckan fortsätta på liknande sätt.

Mot semi kamrater!

Av Hassan
2009-03-10 11:40