*/ ?>

Hassan blogg

Till bloggen

Tips inför kvartarna

Redan med två dagar kvar ger jag mig ut på djupt vatten och försöker mig på att tippa kvartarna. Detta utan att veta hur lagen kommer att formeras inför åtminstone den första matchen. Nu lär jag väl i och för sig bara bry mig om hur Timrås och HVs lag kommer att se ut.

Anyhow, så här slutar kvartsfinalerna:

Färjestad - Brynäs 4-2

Brynäs lyckas knipa match 1 och match 3 hemma efter lite raffel. Färjestad vinner sina hemmamatcher enkelt och sedan och i match 6 orkar inte Brynäs stå emot och siffrorna blir större än vad som egentligen är fallet. Färjestad tämligen enkelt vidare till kvartsfinal. En överladdad Lee Goren missar dock tre matcher p.g.a. att han slagit ner en hemmasupporter på väg från spelarbussen in till arenan inför match 1.

Linköping - Skellefteå 4-2

Samma visa här, dock tror jag att denna kvartsfinalserie kommer att vara betydligt jämnare siffermässigt än föregående. Linköpings tjecker är dock för bra för Saik till slut. Crippe beställer en halvliter smält ost på Max efter den sista kvarten och sedan får han tillbaka sina "mystiska" ljumskbesvär som hemsökte honom vid vissa lördagsmatcher när han spelade i Timrå. Pihl kommer att svära i TV minst en gång.

Frölunda - Luleå 3-4

En knallhård serie som slutar med att Omark sparkar in avgörandet i Scandinavium (alternativt Frölundaborg om det är hästhoppning) i den sjunde och avgörande matchen. Det hinner gå 8 minuter av sudden och Tomi Kallio blir så arg att han bryter av klubban och kastar in den i Luleås spelarbås vilket resulterar i en spottloska tillbaka.

HV71 - Timrå 3-4

Detta blir också en knallhård serie som slutar med att Timrå vinner med 5-2 i den avgörande matchen. Det börjar dock illa för Timrå som kommer att ligga under med 0-2 i matcher på lördagskvällen. Martin Thörnberg får matchstraff för att han försöker filma redan på Midlanda. Sonnenberg slänger handskarna i ren frustration över att ha missat öppet mål och slår Johan Davidsson på käften. Challe kommer att ha en monsterfinne strax söder om okbenet och den kommer att vara lika röd och irriterad som Styf i match 5.

Sanna mina ord!

Av Hassan
2009-03-03 15:02


Kommentarer

hehe de låter bra det där , ev . kanske 4-1 till FBK .

Andersson: Ja kanske.... men då måste du ha i åtanke att Goren missar en del matcher på grund av kurret innan match 1.