Kakelmannen

328 inlägg · 12259 besökare

Kakelmannen blogg

Till bloggen

NU AVGÖR VI !

Nu är det färdigfjantat . Nu är det dags att skicka Timrå på semester och avgöra detta . Nu är det dags att visa lite klass Hv71 ..

Ser mycket gnällande från Timrå-fans om de avgörande målet i match 6 . Jag kan bara påminna dem om offside-målet i match 3 och märkliga domslut i slutet av 4e matchen . Allt sådant brukar jämna ut sig i längden .

Av Kakelmannen
2009-03-14 22:16


Kommentarer

Nu tar vi det här!


HV mot smguld !

Du måste vara dum på riktigt. Den eventuella offsiden påverkade ju knappast Livs agerande. Voutilainens pååkning var aningen mer avgörande.

Eller vad tycker du?

Fair play? My ass!

RunarUp: Ointressant om de påverkar Livs agerande eller inte då de skulle vart avblåst innan Livs dåliga agerande .... Tycker inte de var en pååkning av Voutlainen , snarare kör Backlund framåt och då står Jukka ivägen , som jag skrev så kunde de blivit avblåst , MEN HV får MYCKET fler utvisingar än Timrå , de är Timrå som haft domaren med sig i varje match hittils , inte Hv .

Runar Up:

Jag är inte helt 100 på dettta men är Jukka V ens inne i målgården. Om han står framför Backlund UTANFÖR målgården och Backlund väljer att ta ett skär fram för att se bättre och därigenom drattar på ändan kan det väl ändå nite vara HV spelarens fel?

Offside-målet som Hv hade i samma match som Teneby-pojken erkände
att det var, så där blev det rättvisa ,men när en match avgörs på att
Backlund blir störd så att t.o.m Leffe Boork säger att det inte borde godkännas, då blir man lite förbannad... Han om någon kan Hockey !!!

Sedan så får Timrå skylla sig själv när de inte duger till att avgöra
i sina pp.

Hoppas att det blir en bra match imorgon och att domaren har båda ögonen
öppen..

/ En icke enögd TIKARE

Det är ju ingen skräll att du pekar på domaromdömet i 2 matcher som HV förlorat. Men oj vad tyst det kommer att bli när slutsignalen ljuder i arenan i afton, behövs inga earplugs där inte. Ha det. Hasse.........