mok

8117 inlägg · 24452 besökare

Hockey känns?

Till bloggen

Nystart!

ja snart är det äntligen dags igen! Elitserien är igång efter uppehållet för Karjala Cup.

Men allvarligt talat? Vem orkar bry sej om sådanna här B turneringar där snart alla ES har testat att vara med i landslaget? Håller fast vid det jag sagt sedan tidigare... bort med VM varje år och kör vart 4e år. Så att det är OS och sedan 2 år till VM. Inför kval likt fotbollen istället för alla konstiga turneringar. Återfå statusen till VM på detta viset.

Men säkerligen många länder som skulle backa om detta kom som förslag... varför? Jo för skall det kvalas kan dom ju faktiskt missa VM. Jepps så är det i den bistra verkligheten.

Men visst skulle tex Sweden Hockey Games eller vad det nu heter numera spelas i Scandinavium så skulle jag nog fanken sitta där ändå och glo. Värma upp min vanliga plats o hojta på samma gamla vanliga folk. Eller kanske inte...

Nåväl på Torsdag skall vi möta bottenskrapanade Timrå som halkat efter sista tiden. Jonte skall lämna Timrå och spela i Ryssland. Och Bogg är värvad. Kanske inget direkt som skrämmer en Frölundait men är alltid nervig när vi skall möta lag från botten för det brukar så ofta sluta med att man förlorar. Tala om underskattning kanske?

Kör över lapparna på Torsdag nu så jag kan vara nöjd ett par dagar tills nästa match är igen.

Av mok
2008-11-10 21:00