mok

8117 inlägg · 24452 besökare

Hockey känns?

Till bloggen

Vila i lugn och ro

SAIK på bortaplan besegrades med 3-1 i en match där det mesta såg ganska bra ut får man säga. Kallio och Kahnberg gör mål vilket är bra och enormt viktigt. Har sagt det innan men kan nog säga det hur många gånger som helst.

Annars satt jag mest och svor att vi släpper så förbannat många frilägen i matcherna. Tur SAIKarna siktade så uselt och gjorde dom inte det stod för dagen en formidabel Honken i mål. Svor även att vi drar på oss för många 5 mot 3 lägen och släpper snabba mål i dessa. 1 igår och 2 mot Djurgården häromdagen.

Annars verkar laget mer o mer ha funnit sina platser och nu kämpar vi ner moståndarna och tar poäng o har för tillfället hamnat på lite fastare mark. Men ruggigt jämnt i tabellen o räcker ju att förlora fel match så halkar man snabbt ner under strecken igen och då är det väl kris igen. För i Aftonbladet (om man nu skall tro på vad dom skriver) så är krisen över i Frölunda nu iaf, det känns ju iaf tryggt :)

Undrar om Andreas Holmqvists försvinnande har nått att göra med att det går bra för laget numera? För sen han försvann så känns allt stabilare och vi plockar fler poäng. Hoppas det släpper för han i Djurgården i vilket fall som helst och att han får fram det spel som någonstans finns där.

Nu kan iaf Frölunda få "vila" i ett gäng dagar innan nästa match skall spelas. 3 raka vinster i ryggen gör iaf att dom får lite tillfällig ro i laget o inte behöver fundera p analysera för mycket utan kan jobba vidare med det dom har och det måste ju underlätta.

Undra vart Pastron skall in i kedjorna när han kommer tebax.... inte röra om för mycket i ett fungerande lag.

Av mok
2008-11-04 12:04


Kommentarer

Ja, det där med pastorn blir lite lurigt för det var ju nästan i samma veva som han blev skadad som Frölundas spel lyfte.