Salle

14246 inlägg · 75257 besökare

Salles blogg

Till bloggen

Ny och gammal

Ny säsong, ny hockeysnack men samma gamla, ja tom äldre, Salle

Måste ju prova denna funktion nu. Mest är det väl för at den finns men det kan ju få vara skönt att få skriva av sig emellanåt så det kanske blir mer.

Imorrn torsdag startar säsongen 2008/2009 och för första säsongen på länge vet jag att man kommer att missa några matcher pga skiftgången. Har snabbcheckat mitt skiftschema emot matchprogrammet och det är bara 2 hemmamatcher jag inte kommer att kunna se alls. Uppehållen i serien är precis under mina em-veckor tex. Sen är det en del som jag kanske måste smita ifrån lite tidigare ser det ut som.
Fast vips så hoppar man mellan skift eller nåt och då kan det se betydligt värre ut.
Hur går det då för hjärtelaget? Jag tror att det kan gå rätt långt OM vi bara får ha kärnan (Timmy, Susse, Salle, Svarten och Karol) friska. Dessutom måste Harri inte göra en Harald utan elda på grabbarna och vaska runt när det börjar gå i stå.

Nya HS kan ju bli i en trevlig bekantskap när man väl kommit in i det hela och dess funktioner. Att man sedan är lite konservativ och anti till stora förändringar får man väl bara svälja för den goda sakens skull.


Sen var det här med den gamle...
Fast jag känner mig rätt OK. Ett bevis på det fick jag faktiskt i helgen då jag klarade av dansmarans 2 dagar bättre än nånsin. Trots att jag dansade bra mycket mer än jag gjort tidigare gånger. Sommarens log-turer måste gjort nytta. Både konditions- och danspartnersmässigt. :-)

På återskrivande

Av Salle
2008-09-17 14:33