1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483865 inlägg · 4079 ämnen

Bänken Torp

1714461 · » Till forumet


Sv: Bänken Torp
Carl Lejonkräk: Riktigt rutten den där DP men håller kanske i division 1 iaf
Kommentera

Sv: Bänken Torp
Monno: Jag förstår din synvinkel blir spännande att se om något händer före Jul?? Känner att om det ska tas in måste det vara en kvalitetshöjning om det ska få någon effekt. Hoppas Dwyer vaknar?!
Kommentera

Sv: Bänken Torp
Modoiten24: Kanska lurig att få ihop era backpar på ett vettigt sett måste jag säga. Welch med Hedma är väl de som spontant borde kunna funka men sen vet jag inte annat än att DP bör spela.
Kommentera

Sv: Bänken Torp
Modoiten24: Ja nu låter jag tråkig men en målvakt till på Adams nivå tror jag skulle räcka långt. Så Adam får avlastning och konkurrens.
Mot Frölunda tidigare i år visade han att han visst kan vinna matcher åt oss iaf någon gång. Men då var laget så jävla dåligt att det var skit samma.
Kommentera

Sv: Bänken Torp
Modoiten24: Ska vi ta in en back till måste vi skicka bort några först.tro man skulle plockat hem Runesson tyckte om de jag såg senast.
Kommentera

Sv: Bänken Torp
J F K: Går ju rykten om ny målvakt: Jag tycker optimering, finns antagligen inte så mkt ute nu på marknaden nu, så för Modos del om det blir en ny back eller målis. Det viktiga tycker jag är att man för så mkt kvalite som möjligt för pengarna. Bättre att få in en bra back en en till målis på Reideborns nivå..
Kommentera

Sv: Bänken Torp
Carl Lejonkräk: Hehe vilken skämtare :), men visst kanske mer än Torpet iaf. JFK: Jasså AJ har börjat köra lite med dom nu?? (Varför byts inte fystränaren ut om vi är sämst tränade år efter år?)

Vad tror ni om
Heshka- Welch
Kiwi- Hedman
Djuse- Carlsson

Vem är minst dålig i egen zon av de backarna vi har på bänken som fjärdelänk?
Kommentera

Sv: Bänken Torp
J F K: Synd på DP och alla skador, han har en mycket hockey i kroppen.
Kommentera

Sv: Bänken Torp
Carl Lejonkräk: DP har varit skadad och är på väg tillbaka. Sedan vet jag inte om det innebär att Jan tar Torps plats för det, för alla våra tränare sedan Samuelsson verkar ha en förkärlek för kamikazemannen.
Kommentera

Sv: Bänken Torp
Modoiten24: Vad är status på Dennis Person, varför spelar han inte? Han måste väl ändå vara ett bättre alternativ än Torp?
Kommentera

Sv: Bänken Torp
Modoiten24: Håller med till 100%. Torp har för uselt spelsinne så bedömningarna kommer alltid kunna bli helt tokiga. Han satsar på tacklingar i helt vansinniga situationer så hans positionering blir galen. Han pinchar när han inte har täckning. Han sätter lagkamrater i svåra situationer med sina passningar osv. Tyvärr...
Sedan har du rätt i att både Kiwi och Djuse skulle må bra av att spela med en defensivt stark back.

Tyvärr tror jag på ett par veckor till med sämre tempo. Jag skulle tro att den hårda träningen sätter sina spår och det tar tre till fem veckor för att komma i form.
Kommentera

Bänken Torp
Denna Kamikazepilot: Torp måste till bänken nästa match, så har vi bättre chans att vinna. Slipper en 5-6 indianaer minst per match. Kiwi och Djuse som backpar alldeles för lika bör splittras omg.
Kommentera

1714461 · »