1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

330374 inlägg · 3870 ämnen

Sorg

2073916 · » Till forumet


Sv: Sorg
Du sitter där och har käkat en riktigt god förrätt. Du beställer in en varmrätt och den är fantastisk och du njuter av varje tugga. Sen är det dags för efterrätten.

Du beställer det godaste du vet och presentationen är fantastisk.
Du tar första tuggan och det smakar precis så ljuvligt som du förväntat dig.

Helt utan förvarning klampar en hord med galna gorillor in, mosar efterrätten, bajsar på bordet och kissar dig i ansiktet.

Efter detta får du veta att du tvingas äta kalla gamla matlådor en lång tid framöver och all god mat du har i kyl och frys tas ifrån dig.

Naturligtvis kommer depressionen som ett brev på posten. Livet känns meningslöst, inget är roligt och det finns ingenting positivt att se fram emot.

Men, livet går vidare. Långsamt trillar det in nya livsmedel i köksskåpet. Köket saneras. en och annan delikatess ramlar in. Beskedet kommer att favoritrestaurangen öppnar igen. 2 oktober är det tydligen premiär.

Dagen verka gry. Hoppet och livslusten kanske snart vågar glänta på dörren och försiktigt kisa ut för att se om solen hittat upp på himlen igen.
+4
Kommentera

Sv: Sorg
Inapat: Amen! Helt enig med dig.
+1
Kommentera

Sorg
Som Lövare har jag egentligen inget för Modo överhuvudtaget. Dock vill jag säga att som Lövare så lider jag med er utifrån spelarflykten ni nu upplever vilket även kommer drabba oss.. Att vi inte kunde slutföra vår finalserie mot er och sedan att vi båda förhoppningsvis haft chans att gå upp till SHL kommer svida en lång tid framöver. Det som dock gör mig mest förbannad är att Oskarshamn och Leksand får ett fripass och klarar sig undan. De kommer få ta del av Cmores +40 miljoner och kan bygga nytt. Vi får en bråkdel av vårt avtal och för att inte glömma förbundets hån av 7142 kr, tack till knappt 2 hockeyklubbor.. Bättre om de skänkte bort de 100 000 till vården i detta läge.

Vi sitter i samma båt nu där SHL kommer dammsuga våra lag. Önskar er all lycka till och jag hoppas vi möts i final om ett år, det är vi båda värda.

Tack för mig!

/Inapat
+24
Kommentera

2073916 · »