1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481579 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1041967

Sv: Building the future, Silly Season 08-09
hellge:

Undrar om inte Victor kan utveckla sig till vår bäste offensiva back.

Timmy har ju ett bra skott men han har inte vidare gott omdöme när han skall avlossa det, eller hur han skall göra det. Där är Hållberg bättre, skolad sen färjestadstiden, med det offensiva spel de förfogade över.

Hedin hade en "rolig sommar" (fast det var vinter). Man går ju fortfarande omkring och hoppas att han skall hitta tillbaks till den offensiva känslan han hade då. Jag tvivlar på att det blir något mer än förhoppningar, han börjar bli gammal och grå han också. Vilket inte behöver vara negativt i hans fall. Ett mognare spel med mindre risktagning och indianare tillför det ju trots allt.

Hasse var bra på att gå på bortre stolpen när han fullföljde vid anfall, men även vid PP förr om åren. Nuförtiden tycker jag man ser mindre av den varan.

Våra backar förmedlar mycket "tänk om..." till sin publik, men väldigt lite ren och skär handling när det gäller det offensiva spelet. Tyvärr verkar det vara en Modopräglad inställning hos våra backar. Man är på tok för ödmjuk för att ta för sig som en ledare i det offensiva spelet.
Kommentera