1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482299 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #105931

Sv: 6-2 till MODO...
Då har man varit på hockey i Boden också av alla ställen på denna jord. Kan väl inte påstå att jag hade speciellt höga förväntningar angående underhållningsvärdet på denna match i förväg, men det var faktiskt rätt skoj. Fast det kanske bara är den tidigare omtalade hockeyabstinensen som får en att gilla allt i hockeyväg.
Första två perioderna var väl Modo lite allmänt loja och Boden rätt kvicka när de väl kom in i anfallszon. I tredje så åkte dock Modo i åttor runt de stackars Bodenspelarna och det blev väl några rätt snygga mål. 6-2-målet var t.ex. ett utmärkt exempel på Modos blixthockey.
Matchens ”höjdpunkt” kom i slutet av tredje perioden när Pär Rova gav sig på Högardh och vann nog den fighten, men sen skulle ju Wernblom blanda sig i det hela och hamnade i luven på Robert Nordberg. Nordberg hamnade självklart i horisontalläge på isen till slut. Därefter när domaren höll på höll på att reda ut det hela med sekretariatet så fick Bodens målvakt, Mårten Engren, för sig att han skulle slåss med killen längst bort på andra sidan av planen, Riksman. Så han slängde handskarna och tog fart mot Riksman, som inte ville vara sämre, men de båda stoppades av domarna innan de hann komma åt varandra. Själva slagsmålen var det nog ingen som tog på speciellt stort allvar, men matchen i övrigt var även den lite väl gruffig för att vara en träningsmatch.
En sak som var lite oroande var att Warg fick en smäll framför eget mål i andra perioden och spelade därefter inte mer, får hoppas att det inte var nåt allvarligt.

Puh, då var detta otroligt korta inlägg äntligen över.
Kommentera