1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479916 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1093841

Sv: MODO - Färjestads BK 081129 18.30

Jag blir mer och mer kritisk till hur Jerry och Ecke tänker, jag köper absolut det att man måste vara rädd om ekomomin. Men man kan inte tänka framtid utan nu är det nutid det handlar om.

Tror knappast att det hjälper oss om det dyker upp en ny spelare till laget utan det behövs nog mer tyvärr. Jag förstår inte ledningen varför man inte gör sig av med snellman med. Då har vi sparat in hans och wernbloms löner + vi hade pengar sedan tidigare för värvningar över kan väll inte vara så svårt att plocka in 3-4 nya spelare då.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MODO - Färjestads BK 081129 18.30

Cyklob: Som jag har förstått det så har Snellman ett 2årskontrakt och det skulle troligast kosta för mycket för klubben om de skulle göra sig av med killen. Men visst finns det någon klubb som vill ta över kontraktet eller i alla fall betala 75% så skulle det vara tjänstefel av klubben om man inte gjorde sig av med killen och försökte hitta en ny. Att man skall få tag på en som är sämre har jag svårt att tro.

Att man sen behöver flera spelare måste nog även de förstå. Men hur många finns det att tillgå? Men urvalet sjunker en aning när man inte har nordamerikaner att tillgå. Om det nu blir något av värvningen av fåret.

Sen har jag för mig att någon redan sagt detta. Men innan de tittar på ytterligare förstärkningar frammåt så måste något göras åt backarna.

Kommentera

Sv: MODO - Färjestads BK 081129 18.30
Otrevlig läsning om Krizan, "Hans Jonsson tränar igen men både Karol Krizan och Mats Zuccarello Aasen ser ut att bli borta ytterligare några veckor."
Kommentera