1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482803 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1232251

Sv: Apropå ingenting...
Berka: Tycker faktiskt att det vore roligt om ett lag som har ekonomisk kris går över och spelar för KHL. Då får man kanske en fingervisning hur det kan komma att påverka andra klubbar. Sen kanske det inte är någon måttstock på hur det påverkar publiken mm, men rent ekonomiskt så ser man väl om de går i KK eller börjar gå plus. Sen märker man väl också hur mycket spelare som kan tänka sig spela där bara för bättre lön och bättre liga.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
MorganaLefaey: jag är ytters tveksam till khl, ekonomin är de största hotet då i princip alla klubbar backar varje månad ekonomiskt och är därför är i nödvändigt behov av alla miljarder som pumpas in från de som har råd.

Publiken sviker i många av arenorna och resorna är hutlöst många och långa, standarden i stora delar av ryssland är förfärlig, sen tycker jag att de spelas en fruktansvärt smaklös ishockey, topplagen i ligan är de som har råd att plocka in avdankade nhl-proffs och andra duktiga hockeyspelare, dvs.3-4 lag i varje divition, resterande 16-18 lagen är inte bättre än lagen vi har i ES.

Jag är rätt övertygad om att 90% av de som spelar i khl gör det för pengarna.

Sen hur tillvida de är bra för aik´s ekonomi att spela i khl har jag inte en susning om, jag är glad så länge inte modo får idén att byta liga.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Senaste nytt gällande skatteverkets granskning av arenabolaget och föreningen.
Kommentera