1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482645 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1233342

Sv: MODO Hockey - HV 71 2010-01-28
spud: Jag gillar vissa komentarer från folk som inte verkar säskilt bildade.
En blandning mellan avundsjuka och total brist på insikt och ödmjukhet.
Foppa är dålig, foppa kommer skada sig, modo har bara 2 bra kjedjor, ingen vill möta hv71/lhc i en kvart, alltså vad e det för folk som finns i världen, är sverige fyllt av kompletta fårskallar eller vad är det som händer, vissa är så jävla insnöade på sitt eget lag att skulle dom själva bli förbundskapten över tre kronor så skulle alla 4 formationer från deras hjärtelag spela i landslaget.

Sen kan man ju undra hur fruktansvärt enögda vissa bara kan bli?, vissa anser att hv71 blev särfördelade igår till de negativa för östgatarna, att domaren bara blåste till modo´s fördel och att modoiterna filmade?!, Jag tycker domare gör en bra match och anledningen att hv71 drog på sig mycket utv. var helt enkelt att dom inte åkte lika mycke skriskor som dom brukar och de hakades och slashades.

Jag bara undrar är hv71´s supportrar dem sämsta förlorarna??
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MODO Hockey - HV 71 2010-01-28
Berka: Den här enögda bloggaren blundar för sin egen övertygelse. Häromdagen undrade han om det inte var väldigt länge sedan Ward tog sig ett matchstraff. Det skulle liksom passa bra just mot Modo. Varför kan man ju undra.
Kommentera

Sv: MODO Hockey - HV 71 2010-01-28
Berka: HVs supportrar är nog som alla andras, hade viblivit frånåkta och ständigt dragit på oss utv hade vi också blivit irriterad på domaren, inte nödvändigtvis för att han var dålig. Utan för att det är väldigt naturligt att söka externa orsaker till att man underpresterar.

Men sen kanske det är lite svårt att hacka i sig att en guldkandidat ligger i ingemansland, dvs utanför slutspelet. Men som MODO spelar nu ligger vi bra till. Dock är det inte så vanligt att ett lag kan prestera såhär bra under så lång tid som vi behöver för att vara redo för ett slutspel. Men OS uppehåller kan rädda oss, eller stjälpa då vi skickar våra nyckelspelare dit.
Kommentera