1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483075 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1235838

Sv: Djurgården - MODO Hockey 2010-02-06
hellge: Jag har varit inne på det vid ett flertal tillfällen. MODOs problem då det gäller powerplay är att man hela tiden söker spelet runt kassen, instick från sidan eller bakifrån målet.

Jag hoppas innerligt att man kan få bukt på det nu när man har en högerskytt att tillgå på backen. Som det varit nu är MODOs powerplay så vansinnigt lätt att läsa och avvärja i och med att man kan krympa ihop boxen och strypa passningsvägarna runt målet.

Hade vi haft en högerskytt som playmaker i powerplay så hade det gått bättre att använda Pikka och Suhonen som skyttar i powerplay, nu fungerar det dåligt i och med att de hela tiden måste ta emot pucken innan de kan avlossa något skott.

Mera skott för böveln så ordnar det sig. Sedan skulle inte jag säga nej till att man sätter in Tuokko eller Hinote framför kassen heller.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Djurgården - MODO Hockey 2010-02-06
qwertas: Ja, Hinotes arsle upptryckt i målisarnas nylle är receptet. Varken Susse eller Skröder törs ju inte stå där när dom är inne och utan den störningen är det på tok för enkelt att försvara sig och målvakterna får så gott som alltid fritt synfält när eventuella skott kommer.

Kommentera