1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480834 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1236453

Sv: Djurgården - MODO Hockey 2010-02-06
Tycker resultatet tyvärr är rättvist. Modo gör en bra tredjeperiod men tycker att Djurgården är de som skapar de farliga chanserna. Orkar inte bry mig om att skälla på domaren, han dömer som han dömer.

Riktigt bedrövligt att ta ut Malek innan vi har kontroll på pucken, speciellt eftersom att vi inte har några bra tekare och Djurgården har Elitseriens bästa.

Gäller att hålla undan för SSK nu. Går vi till slutspel ska jag skriva något snällt om Bad Brett.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Djurgården - MODO Hockey 2010-02-06
Nikki Nine:

På något sätt kändes det som att det aldrig var nära. Jämför med hur det brukar se ut när MoDo har en ettmålsledning.

Sedan skrek jag mig hes när jag såg att de tog ut Malek. Det normala i en sådan situation är att man spelar 5-mot-4 i en minut, sedan om det inte fungerar så tar man ut målvakten. Man ska även komma ihåg att Djurgården har fruktansvärt duktiga tekare.

Min analys av det hela är att MoDo är alldeles för förutsägbara. I anfallsspelet söker de nästan alltid efter en öppnande crosspassning. Backarna skjuter nästan aldrig och när de väl skjuter så finns det ingen framför mål. Det gör det väldigt, väldigt enkelt att försvara sig mot MoDo. Motståndarna kan backa hem med fyra spelare och täcka alla passningsvägar i mitten. Då slutar det alltid med att Skröder eller någon annan tar ett värdelöst avslut ifrån sarghörnet.

Jag skulle vilja se ett bombardemang av skatt i början av matcherna, även av Forsberg, Zuccarello, Sundström etc. Motståndarna skall bli förvånade när den där öppnande passningen kommer, de ska inte kunna stå och invänta den.
Kommentera