1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474706 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1236521

Sv: Djurgården - MODO Hockey 2010-02-06
Ola:

Ingen med grundläggande kunskaper inom ishockey kan försvara coachningen idag. Hade man legat under med två mål i en helt avgörand match så visst, men under rådande omständigheter var det tjänstefel. Ett mål hade räckt till förlängning där man sedan hade kunnat chansa framåt för att ta två poäng. Då hade man fortfarande haft häng på Frölunda och Luleå. Nu slarvade man bort den chansen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Djurgården - MODO Hockey 2010-02-06

Bad_Brett: Jag gillar när man ger laget chansen genom att tidigt ta ut målvakten. Men i det här läget var det precis som du säger helt fel att inte vänta. Malek skulle stått 10 meter ut från målet och väntat och sett om vi vinner pucken.

Vi var genomgående usla i tekningarna och bara det borde skvallrat om vad som väntade. Det var dessutom ganska så gott om tid, så även om vi fått börja om från egen zon och i det läget tagit Malek hade vi fått spela 6 mot 4 i två minuter.

Kommentera

Sv: Djurgården - MODO Hockey 2010-02-06
Bad_Brett: "Ingen med grundläggande kunskaper..."

Kliv av pallen snälla du!

Jag står för min åsikt att det var RÄTT coachat att plocka Malek på en gång. Jag applåderade det när det skedde och jag anser det olyckligt att resultatet av det blev som det blev. Men det var ändå rätt coachat anser jag och jag är inte ensam.
Men jag klankar inte ner på de som anser annat.
Kommentera

Sv: Djurgården - MODO Hockey 2010-02-06
Bad_Brett:
Alla här verkar inte förstått det.
Kommentera