1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481547 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1242151

Sv: Pikkadollens hyllningstråd
Wayne Gresky: Är inte så knepigt att folk har i sina kontrakt att de kan dra till KHL eller NHL numera. Frågan är väl vad motparten i en sådan affär måste erbjuda. Har han fått igenom att han kan gå gratis till KHL så kan läget bli ganska kritiskt om det skulle ske sent. Men man får väl hoppas på att anledningen till att han skrev ett 1årigt kontrakt var att han faktiskt vill spela i klubben 1 säsong till och sedan ge sig ut på äventyr.

Med lite tur så är personerna i ledningen medvetna om det kontrakt de skrivit :) och har någon backup-plan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Pikkadollens hyllningstråd
MorganaLefaey: Antagligen finns det ett slutdatum i kontraktet då han får flytta till KHL respektive NHL.

Jag tror nog att det skulle vara smart av honom att göra en bra säsong till i MoDo. Det skulle bygga självförtroendet ytterligare och visa andra intressenter att den här säsongen inte bara var en tillfällig formtopp. Bra för MoDo, bra för Hannu.
Kommentera

Sv: Pikkadollens hyllningstråd
MorganaLefaey: Om pikken vill spela i KHL nästa år då skriver han inte på för MODO. Att tro att KHL klubbarna väntar till efter säsongen här i sverige innan man tar kontakt är befängd, och att tro att inte ryssarna sett Pikkens succé är än värre.

I mina ögon har Pikken tackat nej till att bo i en militärbas i Moskva för att kunna dra ner på O´learys för att njuta av lite dryck och lokala förmågor. Däremot är NHL ett hot, men då får vi åtminstone en summa pengar för detta.
Kommentera