1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484640 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1260375

Sv: RE-building the future 2010/2011
MODOJohan: Tycker att en eventuell värvning av Kempe ställer en del frågor gällande Rosén och Blomqvist. Är de tänkta för topp sex? Är Kempe det? Laget skulle ju kunna se ut såhär;

Skröder-Sundström-Blomqvist
Videll (?)-Rosén-NY
Madsen-Svartvadet-Kempe
Hedman-Forsberg-Häggström

Vilket skulle vara spännande men inte särskilt skräckinjagande. Samtidigt tror jag inte på att sätta någon av Rosén eller Blomqvist (Eller Kempe för den delen) i en fjärdelina, är övertygad om att de behöver bra med speltid och förtroende för att växa.

Freddan ska ju dock ha sagt efter värvningarna av Rosén och Blomqvist att han letade efter en ny center för andrakedjan, är det ett citat taget ur sitt sammanhang eller letar han efter det och ska isåfall Rosén och Blomqvist skickas ner i ordningen?

Mycket frågor...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2010/2011
Nikki Nine: Om vi vill komma tillbaka och spegla oss i den självutnämnda glansen av att att vara en klubb som utvecklar och skickar iväg nya NHL-stjärnor så är det här ju en den taktik som finns till förfogande just nu, när juniorleden är en aning tunna. Bjuda in ett gäng lirare med potential och hunger att ta det steg som Mats visat att man kan ta hos oss.

Därmed inte sagt att de här spelarna är av Mats-kaliber, väldigt få är ju det, men det finns ju egentligen väldigt lite som säger att en kille som Mario inte skulle kunna gå in i någon av de två första kedjorna - varav den andra är ganska okänd i dagsläget - och skotta in en 30-40 poäng om han fick tillfälle och backning. Hans kvalserie visade absolut att det finns något mer än bara handleder på pojken.
Med en sådan utveckling skulle han såklart vara förlorad efter som senast två år, men det är å andra sidan en känsla man nästa saknar numera, va? Att se dem packa iväg sig till väst.

Sedan vore det ju väldigt mulligt med ett par pojkar av Videll-kvalité som vi vet kan stå upp när det blåser, men det räknar jag någonstans med att det dyker upp. Vi måste rimligtvis ha budget för det. Det som gjorts hittills - utöver målvaktssidan - är väl snarare att man stärkt upp konkurrenssituationen i laget. En känsla av att det finns killar som är ämnade för nedre delen av laguppställningen, men som ger sig fan på att avancera i ranking omgående.

Eller så här, man kan ju alltid hoppas.
Kommentera