1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481545 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1278328

Sv: Brynäs - Modo Hockey, Läkerol Arena, 2010-09-16
spAps: Det här är inte uppgifter som ska tas som 100% sanning, men vad jag vet så ligger det till såhär:

Tommy Roos har fått ansvaret över den delen, och han vill/kan inte (osäker på anledningen, så ta inte mitt ord på det och sätt honom i skiten) öppna ett nytt forum, det finns inte manskap nog för att driva det. Tror jag.

Tror dom tycker det är rätt skönt att "officiella" forumet ligger hos LJ, så slipper Modo ha något ansvar. Tyvärr.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Modo Hockey, Läkerol Arena, 2010-09-16
Nikki Nine: Tommy Roos framstår tyvärr som en person vars bäst-före-datum gått ut för länge sen. Det är möjligt att han har många positiva egenskaper, men marknadsföring via nätet är inte en av dessa. Det har jag en mycket bra källa på.

Det var olyckligt att man överlämnade forumet till Lumberjacks med så kort varsel. Jag är rädd att det kortsiktiga tänket kommer att kosta klubben ganska stora belopp. Ett forum måste inte drivas av föreningen själv, men ett fungerande forum skapar intresse. Det är möjligt att Lumberjacks forum spottar upp sig nu när säsongen är igång, men det återstår att se.
Kommentera

Sv: Brynäs - Modo Hockey, Läkerol Arena, 2010-09-16
Nikki Nine: Jag tänker inte lägga någon skuld på Roos i det här fallet, även om bollen nu permanent verkar ligga hos honom. Det officiella forumet har varit en nagel i ögat på föreningen en längre tid och jag tycker tyvärr att det verkar handla om en generationsfråga. Om surgubben sitter hos Modo eller hos ÖA spelar mindre roll för mig, det är alltid gamla gubbar som gnäller och underkänner kritik som framförs i kanaler de varken förstår eller klarar av att hantera.
Kommentera