1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481545 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1278337

Sv: Brynäs - Modo Hockey, Läkerol Arena, 2010-09-16
Nikki Nine: Tommy Roos framstår tyvärr som en person vars bäst-före-datum gått ut för länge sen. Det är möjligt att han har många positiva egenskaper, men marknadsföring via nätet är inte en av dessa. Det har jag en mycket bra källa på.

Det var olyckligt att man överlämnade forumet till Lumberjacks med så kort varsel. Jag är rädd att det kortsiktiga tänket kommer att kosta klubben ganska stora belopp. Ett forum måste inte drivas av föreningen själv, men ett fungerande forum skapar intresse. Det är möjligt att Lumberjacks forum spottar upp sig nu när säsongen är igång, men det återstår att se.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Modo Hockey, Läkerol Arena, 2010-09-16
Wayne Gresky: Jag tycker det är olyckligt att Lumberjacks forum pekas ut som ersättare till det officiella forumet. Endera så har man ett officellt forum eller så har man inte det.

Personligen var jag aldrig intresserad av att flytta till Lumberjacks nystartade forum, kopplingen dit känns helt enkelt för onaturlig för mig. Däremot reggade jag mitt användarnamn bara för att ingen annan tomte skulle börja skriva i samma namn. Sen dess har jag inte besökt det en enda gång.
Kommentera

Sv: Brynäs - Modo Hockey, Läkerol Arena, 2010-09-16
lustigt trådval ;)

Satans så gött det känns efter en premiärvinst, dock finns det mycket att jobba på, men att bortaslå brunäs är helt över mina förväntningar iaf.

detta skall firas med en drink mina vänner
Kommentera