1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480974 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1279962

Sv: MoDo - Luleå 100921
MorganaLefaey: Det kan ju kännas lite slumpmässigt vad som kommer till myndigheternas kännedom, men en drivkraft man inte ska underskatta är nog vilken medial genomslagskvalitet en affär kan tänkas ha.

Den gamla Division 1 Norra-serien var ju proppfull med intressanta ersättningslösningar till spelare och tränare, men väldigt sällan granskad och ännu mer sällan var det någon som åkte dit.

Pratar vi däremot högsta serien så är vi ju själva i en process som pågått i ett par år och som mest verkar syfta till att få till stånd något slags prejudikat. Den kring hallhyran, alltså.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Luleå 100921
Björn W: Verkar i alla fall som det är 23:59 som gäller och att det inte är beroende på när de åkte in över gränsen. I alla fall om man skall tro det lilla klipp från AB jag fick från Qwertas via e-mail.

"SÅ GÖR STJÄRNORNA
Janne Niinimaa kommer bo i Uleåborg, men bila till Luleå för träningar och hemmamatcher. Dessutom kommer han bland annat spela i bortamatchen mot Färjestad – och direkt efter matchen bila till Oslo. Han måste lämna Sveriges gränser före 23.59 – annars kommer artistkontraktet träda i kraft tidigare än Luleå Hockey planerat."

Så nog bör man fundera lite på hur man lyckas ta sig ut ur landet på 2,5h från Övik en tisdagskväll.
Kommentera