1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480491 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1282020

Sv: Linköping HC - MODO Hockey 2010-09-25
Berka & shinzawai: Höll nästan på att glömma bort min present till er. Klackarna i taket, vi kommer att ha varit på slutspelsplats fem omgångar i följd i år, minst. :)

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Linköping HC - MODO Hockey 2010-09-25
Björn W:

Den här är bättre, tycker jag.
Kommentera

Sv: Linköping HC - MODO Hockey 2010-09-25
Björn W: Ja jisses!
tycker du att vi är negativ?, jag anser att jag är negativ av en anledning, mot brynäs,spelade vi hyffsat, första matchen,premiärnerver från båda håll, en tarkki som va strålande och 2 mål framåt, utöver det så var det ett sömnpiller från båda håll där modo var halvakna och bynäs sov, den matchen berättar mer hur dåliga brynäs var än modo va bra!, Dif hemma, en match som är jämn, men modo skapar lite mer och vipps har danielsson och svarten på några minuter skapat ett oerhört bra vinst läge som vi höll på att tappa i 3:e, luleå hemma är vi bättre i 2 perioder men slarvar så fruktansvärt att vi har uppförsbacke inför 3:e, modo förväntas gå ut ochförsöka vända, men ist. gör modo sin blekaste period hittils och förlusten är ett faktum. Idag möter vi ett fomstarkt hemmalag, matchen präglas av skitmål och kommer att avgöras på straffar till hemmalagets fördel, vi tar 1p vilket är bra, men vi sätter 1 av 6 straffar vilket är mindre bra.

Vi igenomgår en generationsväxling och det var verkligen på tiden, att hoppas på något stort är inte att tänka på i nuläget, men som spelet sett ut stora delar tycker jag att man kan kräva lite mera.
Kommentera