1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481106 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1283675

Sv: MODO Hockey - Timrå 2010-09-30
Om vi fokuserar på något annat... hur ska man få igång på Madsen-Ritchie-Dimitrakos som gång efter annan är helt osynliga på isen?

Har hävdat det förut att jag tycker att Danielsson och Dimitrakos bör byta plats så att Dimitrakos kan åka och göra det han är bäst på (glida och skjuta) med dom två som faktiskt kan skapa chanser själva medan Madsen och Ritchie får lite mer speed, forechecking med mera i sin kedja. Det är lite svårt att göra andra ändringar med tanke på att de andra kedjorna faktiskt fungerar ganska bra, annars är väl Rosén närmast en uppflyttning med tanke på att han börjar komma in i det nu.

Anton Hedman har överraskat på mig, jag hade samma inställning som Bad Brett till honom men han har faktiskt visat sig att inte vara totalt värdelös. Men det kan lika gärna vara mina väldigt lågt ställda förväntningar på honom som gör att jag är överraskad.

Sen vore det skönt om Cook-Westin kunde brytas upp, får hjärtattack varje gång de är på isen i egen zon. Inte för att de andra backparen är mil före, men man får börja någonstans...
Kommentera