1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474550 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1298440

Sv: Södertälje SK - MODO Hockey 2010-10-30
spud: Lustigt nog var det den enda hyfsat lyckade spets vi värvat som avgör matchen till vår fördel. ;) ( Tycker i och för sig att Danielsson var en riktigt bra värvning också.)

Visst är det lustigt då vårt nyförvärv Richie visar mer glöd och hjärta än våra lokala hjältar eller vad säger du spud?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Södertälje SK - MODO Hockey 2010-10-30
SAWCHUK OCH SPUD: KAN NI INTE BARA DRA ÅT HELLVETTE MED ERT SKITSNACK?



Vi spelar inte direkt bättre än i någon av de senaste matcherna, vi är riktigt bra i bp, eller om det var SSK som var dåliga, och är lite hetare framför mål än i tidigare matcher. Men jag orkar inte ens försöka analysra matchen för när Hedman väl fick trycka in den där returen så kände man på sig att det här skulle bli en rolig kväll. Fy fan vad härligt och viktigt. Också riktigt roligt att se spelarnas glädje efter matchen, hoppas att det värsta har släppt nu.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Södertälje SK - MODO Hockey 2010-10-30
Sawchuk: Tror du han skulle göra det om det inte fanns en stor grupp i laget som är MODOiter sedan födseln, en grupp som inte skiter i om det blir 4 0or på rad, en grupp som inte tycker det är kul att se folk i ögonen efter ännu en förlust?

Leksand har ju gjort det du tycker är så enkelt och fantastiskt, varför lyckades de inte? De försökte överbygga ett generationsskifte med dyra värvningar.

Frölunda däremot, de var på väg till KK i slutet av 90 talet, de hade ingen publik lagt iväg enorma summor på överbetalda finnar och tog några skattetekniska genvägar. Då hade de 2 val, Lägga ner eller satsa på juniorer eller bygga nytt genom juniorer.
De valde det senare och fick enorma framgångar i början av 2000 talet, nu är de där igen och står inför ett generationsskifte, då kör de på din melodi, värvar riktigt hårt och går back så in i helvete samtidigt som intresset för klubben sjunker i stan.

Du har gjort ditt val, trots massor av varnande exempel.
Kommentera