1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479633 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1298891

Sv: Södertälje SK - MODO Hockey 2010-10-30

Äntligen hemma, äntligen poäng, äntligen mål!

Just hemkommen efter en resa på 23 timmar, allt för att se Modo slå rekord, men ändå ta poäng. Känns jäkligt skönt och det tror jag spelarna tyckte också, ansiktsuttrycken tydde på en oerhörd lättnad efter segermålet. Både Susse och Timmy åkte omkring vid plexit och dunkade i det för att tacka oss.

Lite smolk i glädjebägaren att en av Modoiterna fick en puck i ansiktet. Pucken träffade mitt över ögat och det blev ambulans till Karolinska för specialistvård. Förhoppningsvis gick det bra och "enbart" näsroten och okbenet fick den stora smällen.

100 supporters reagerade direkt och skrek efter läkare, Lumberjacks supportervärdar agerade snabbt men SSK:s polis, vakter och sjukvårdare hade somnat in. Som förklaring senare säger de "Vi trodde de slogs om pucken". Briljant kommentar.

Killen är från Finspång och åkte inte med oss, men ändå otäckt och det visar hur viktigt det är att man hela tiden är alert när man ser på hockey.

Resan som sådan var lysande, bra stämning och inga andra direkta incidenter. Och nu ska jag efter 23½ timme äntligen få lägga mig ner och sova.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Södertälje SK - MODO Hockey 2010-10-30

Jag glömde en sak i natt då jag, trött som tusan, skulle ge en kort sammanfattning från resan.

SSK-fansen hade satt upp en banderoll i första pausen. På den stod det: "Grattis Modo! Ni är nu ineffektivast i historien". Den var nerriven i andra pausen, förmodligen eftersom det stod 2-2. :-)

Efter matchen kaxade de, dessutom. Efter matchen stod två pajasar och muckade, en sektion bort från där vi stod. De försvann snabbt. Ute vid bussarna stod ungefär 10 stycken 25-åringar tjugo meter bort och skrek glåpord. När polis och ordningsvakter kom till platsen valde de att försvinna i en risig BMW och en minst lika risig Cheva-van med Snobben på. SNOBBEN!!!

MOAHAHAHAHAHA!!

Kommentera

Sv: Södertälje SK - MODO Hockey 2010-10-30
Poffa: Hoppas det gick bra med ögat.

Har de inte skyddsnät bakom mål i den där ladan?

Modo-Greiss på tisdag. Målkalas?
Kommentera