1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482905 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1309325

Sv: Djurgårdens IF - Modo Hockey 2010-11-20
shinzawai: Nu är det ju så att Hedman är en buse och värvad som en sådan. Det är knappast en slump att han omgärdas av det ryktet och det visste Modo när de värvade honom. Utan dessa egenskaper hade han nog inte varit aktuell för er. Men då får man nog räkna med några matchers avstängning då och då samt att övriga hockeysverige hatar honom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Djurgårdens IF - Modo Hockey 2010-11-20
mikenomad:

Visst har jag räknat med att Hedman ska få en avstängning förr eller senare under säsongen då han har en sådan spelstil och sätter sig själv i sådana situationer. Men jag tycker att jakten på honom efter tacklingen har gått till överdrift, sedan är det fel att man drar upp korrekta tacklingar som exempel på att han är en buse. Det är det som stör mig.

Detta är den första fula grejen han gör, så vartifrån kommer snacket om att han är en återfallsförbrytare?

Vad tycker du att Hedman ska ha för straff?

Själv tycker jag att 2 matcher vore lämpligt då denna armbåge är ganska lik den Halonen delade ut, och han fick väl 2 matcher?
Kommentera

Sv: Djurgårdens IF - Modo Hockey 2010-11-20
mikenomad: Han värvades som stenhård jävel och jag kan komma på minst en spelare som kan intyga om hur det känns av att smaka på 100 kg Hedman. Han har inte slagits och bara gjort en ful grej på vaddå, 20 matcher. Det är få spelare i ES som kan stoltsera med det.
Kommentera