1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483943 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1318314

Sv: Färjestad - MODO Hockey 2010-12-04
Olle: Vad är skillnaden mellan att kalla någon jävla idiot och fucking cocksucker? Och jo, det är jävligt vanligt att det kommer fula ord till domarna, OCH FRÅN DOMARNA!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Färjestad - MODO Hockey 2010-12-04
Poffa: Om inte alla svordomar/fula ord är exakt lika negativt laddade så skulle man kunna gradera dom. Typ: "sablarns pottsork" --> "idiot" ---> "Kuksugare" med en hel massa fula ord i mellan dom där.

Ungefär lika lite som en homosexuell vill bli kallad "bög" så vill väl en kortväxt person bli kallad "dvärg"? Och jag tror få personer skulle uppskatta att bli kallad för en "kuksugare" på sin arbetsplats. Men jag förstår inte uppståndelsen, alla vet att man inte åker runt och skriker sånt här till domare och OM det händer så har man ju tappat fattningen lite. Det är väl bara att bita i det sura...

En annan uppenbar skillnad är att om du kallar någon för idiot så angriper du hans/hennes intellekt, något många har lättare för att acceptera än om du antyder att dom gillar att ha penisar i munnen.
Kommentera

Sv: Färjestad - MODO Hockey 2010-12-04
Poffa:

Var det inte Tommy Enström som berättade i någon tidning att Andersson hade sagt "Du slänger ju dig som en jävla fitta" eller nått sådant till under en match med Rögle förra säsongen?
Kommentera

Sv: Färjestad - MODO Hockey 2010-12-04
Poffa: Är inte alls förvånad över att spud är inne och kladdar om saker han inte har en jävla aning om, han är ju inne i våran GB o provocerar var och varannan dag, men d e klart, cocksucker verkar han ha koll på, undrar varför???
Kommentera