1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481545 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1320730

Sv: Linköping - MODO Hockey 2010-12-13
Wayne Gresky: holmqvist... Men alltså vad är det för skämt? Han borde ju bli avstängd för förlöjligat beteende, först tjuvslår han hedman när denne markerar 'ska vi kasta handskarna' sen stormar hedman på ha så ordentligt att han blir rädd och försöker avbryta fighten, sen kysser han sin egen näve??? Bland de löjligaste jag sett på några år. Sen skulle man ju önska att det var ylven som hedman slog bort tänderna på för den fega lilla ungjäveln skulle man vilja möblera om ansiktet på så tänderna stod som ett snöfall i halsen så här lagom till jul, hoppas bara ahrling mår bra efter den armbågen och efterföljande påhoppet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Linköping - MODO Hockey 2010-12-13
Berka: Håller med dig fullständigt angående Holmqvist, det är en närmast skrattretande serie av pseudotuffhet han prickar in, som kvällstidningarna nu väljer att gotta sig i. 1 tjuvsmäll->sköldpaddsfight->knogpussar. Patetiskt.
Kommentera

Sv: Linköping - MODO Hockey 2010-12-13
Berka: Ja, pinsamt att se Holmqvists agerande.
Ännu mer pinsamt att läsa kvällsblaskorna där Holmqvist mer eller mindre hyllas för att han stått upp för sin lillebror.
Vet inte om det är så modigt att först ge Hedman en tjyvsmäll och sen krypa ihop och skydda sig för att inte bli helt sönderslagen.
Att som final ha mage att kyssa sina egna knogar tog som sagt ändå priset.

Likadant med Ylven.
Fegt att ge sig på en junior, speciellt i det läge som Arling befann sig i.

Förstår dock inte kritiken mot Pihl.
Ser faktiskt ut som att han håller igen i sitt tacklingsförsök och mkt väl hade kunnat släckt Arling totalt om han verkligen velat.
Nu går han in i situationen lite halvhjärtat, kommer lite på efterkälken samtidigt som Arling tappar balansen.
Håller med Arto till fullo och kan inte förstå hur Pihl kan få en tvåa för armbågstackling.
Ska helt klart vara en tvåa, men isf snarare för fasthållning som jag ser det.
Rubriceringen "armbågstackling" låter ju som att det handlat om en medveten armbåge och nån sån kan jag fanimej inte se, hur mkt jag än tittar på bilderna.

Kan dessutom förstå att Hedman hade lite uppdämd aggressivitet som ville ut, efter att bl.a ha fått en klubba i ansiktet utan nån åtgärd från domarna.
Kommentera