1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480834 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1335923

Sv: Kempehallen
Björn W: Enligt pappersupplagan av ÖA idag verkar det som att klubbarna kommer överens om alternativ A, alltså att hallen i Svedjehallen rivs och "flyttar" till platsen för nuvarande Kempehallen, och dessutom att man bygger en ny hall i anslutning till Fjällräven Center. Och var den sistnämnda ska stå har jag ingen aning om då det inte nämndes och ingen bild fanns, men troligen försvinner väl en hel del parkeringsplatser utanför arenan och det är ju inte direkt lyckat ur evenemangssynpunkt.

Så nej, jag tycker att hela den där historien är korkad från början till slut och ingen "vinnare" finns som jag ser det. Anrika Kempehallen försvinner, Svedjeholmen tappar sin egen hall och man bygger bort en massa parkeringsplatser utanför arenan. Ingen "win-win situation" som det brukar heta utan rena rama motsatsen, en "lose-lose situation".
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kempehallen
Petey21: Det positiva med detta är att det blir en isyta till i stan eller har jag missat något? Att Kempehallen rivs tycker jag är synd men att behålla Kempehallen av nostalgiska skäl kanske inte håller i längden.
Kommentera

Sv: Kempehallen
Petey21: Det där stora utrymmet vid taxi/Hamam där det idag är parkeringsförbud på matchdagar vore väl lämpligt stort, kan jag tycka.
Kommentera