1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480834 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1335930

Sv: Kempehallen
Paddan: Den ytan vid taxi/Hamam är den enda yta jag skulle kunna tänka mig, men den måste man nog köpa loss i sådana fall, vet inte vem som äger den men jag tror inte det är arenabolagets mark just nu? Och dessutom blir det till att promenera utomhus för spelarna om de utnyttjar arenans omklädningsrum. Jag skulle gärna vilja se en skiss på det där förslaget men spontant känns det som en väldigt korkad idé vare sig det försvinner parkeringsplatser eller inte, och som sagt förskönar det ju inte direkt området med en lagerliknande lokal där.

Och det blir visserligen eventuellt lägre energiförbrukning totalt sett, men i O-rinkens fall är väl inte det kommunens problem? Även om Svedjeholmen får någon form av driftsbidrag så är det väl föreningen själv som står för merparten av kostnaderna, så hur "vinner" kommunen på att riva en föreningsägd hall? Då hade det ju varit mer logiskt att riva kommunens egen hall vid Skyttis och flytta den till Kempehallen istället.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kempehallen
Petey21: Det snacket som jag hörde om en andra ishall nere vid FC gällde den yta som idag finns uppemot stadparken/sjögatan och idag är parkeringsplats.

Bilden, egenhändigt ihopklottrad, indikerar bara den yta jag mnear och är på inget sätt skalenlig eller nåt utan pekar enbart generellt på den ytan.

ny ishall

Redigerad kommentar

Redigerad kommentar

Kommentera