1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482611 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1337030

Sv: Timrå - MODO Hockey 2011-01-22
Salle: Denna match bryr sig varken om formkurvor eller special teams-statistik.
Ett derby är så mycket mer än så.
Vi kunde ha legat etta under hela säsongen och tikarna sist, det skulle ändå kunna bli supersmisk för oss. Naturlagar gäller liksom inte när det är ett länsderby. Det kan verkligen gå HUR-SOM-HELST (för att använda Hasses favorituttryck).
Jag väljer att hålla mig på marken och vara ödmjuk inför uppgiften, precis som jag hoppas att grapparna i laget ställer sig inför matchen.
Vi måste höja vårt spel jämfört med gårdagens match då jag tycker att vi tappade en hel del jämfört med tidigare matcher. Förhoppningsvis så har Tarkki blivit den stabila målis vi längtat efter. Han tappade inte lika många puckar, och när han väl gjorde det så har vi många backar som är duktiga på att hålla undan och rensa bort dessa returer.
Hoppas på ett par enkla kontringsmål från slovakerna.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå - MODO Hockey 2011-01-22
Bittesehr: 17 mil är inte ett derby även om det finns viss rivalitet. Vanliga derbyregler är inte helt applicerbara här. Jag tror att både Timrå och MoDo-spelarna tar det som en match i mängden. Möjligtvis något tända av stämningen på läktarna. Jag tror nog att både form och PP har betydelse. Det största hotet mot MoDo-poäng är lättja och underskattning. Sen har slumpen alltid en betydelse inom idrott och dåliga domare finns det dessutom gott om inom ishockeyn.
Kommentera