1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482701 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1338627

Sv: Timrå - MODO Hockey 2011-01-22
hellge: Mjo, tyvärr var det ett fåtal som började dra på sig huvor och masker, fick som tur var tag i dessa killar och slet av dem maskerna innan polisen och vakterna fick tag i dem, nu fick de bara en tillsägelse av vakterna, hade vakten hunnit dit först hade de åkt ut med en fet spark och vårt fina samarbete med Timrås säkchef hade fått sig en ordentlig törn.

Det som krävs för att kunna göra detta till ett stående evenemang är att vi kommande säsonger har ett lika högt antal medlemmar, målet inför säsongen var 250, drömgränsen var 300, vi är nu uppe i 500 medlemmar! Har vi samma stöd nästa säsong kommer vi kunna köra likadana resor till Timrå nästa säsong plus en tripp till SAIK, Luleå eller Brynäs.

Det kommer troligtvis inte bli några mer tågresor i framtiden då MoDo från och med nästa höst kommer ha möjlighet att åka från Ö-vik längs hela kusten med tåg och jag tror inte vi får en del av tågpotten då.

Iofs skulle vi backat 20 000 på den resan om inte vår förenings fantastiska ordförande och vice ordförande gått in och stöttat oss.

Och 2-pinstävlingen ska köras stenhårt!
Kommentera