1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481662 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1348596

Sv: Hur gör Foppa?
Jag fick aldrig se Maurice Richard, jag fick aldrig se Gordie Howe eller Bobby Orr. Jag är inte ens gammal nog för att minnas Gretzky, men nog fan minns jag Forsberg när han var som bäst.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Hur gör Foppa?
Gustafsson: Indeed... Har inget specifikt minne av dessa herrar heller som jag kan relatera till, även om jag var vid fysisk form under deras karriär. Men Foppa är nog den man kommer att komma ihåg som mest
Kommentera

Sv: Hur gör Foppa?
Jag minns alla den otroliga vinnarinstinkten den tjurskallen som svor åt domaren efter finalförlusten 94.jag minns all dom snygga målen och dom sagolika passningarna som bara han kunde slå.Jag kommer aldrig att sluta att imponeras av att oavsett hur stor och berömd han blev i NHL så glömde han aldrig var han kom ifrån och han älskar verkligen Örnsköldsvik och Modo.

Den bäste av dom alla har avslutat sin karriär.Jag kommer alltid vara glad för att jag har fått sett Peter när han var som bäst.

Peter Forsberg för mig kommer du alltid att var den bäste.
Kommentera

Sv: Hur gör Foppa?
Tråkigt o vemodigt! Jag kanske har några tankar kring Foppa tills imorgon. Jag hoppas att det inte blir skämskudde på det inlägget. Foppa är i mina ögon en av de största.
Kommentera