1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474669 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1349297

Sv: Hur gör Foppa?
Sawchuk: Jag tror inte att hon skulle följt med till USA om hon vore emot att han spelade hockey. Det låter ju hur märkligt som helst, främst med tanke på att hon verkar plugga i stockholm. De var ju dessutom tillsammans ifjol då han spelade för Modo. Nej, jag tror inte att hon hade så stor roll i det hela, mer än att kanske öppna ögonen för att det är rätt farligt där ute om man inte har balans. Jag menar, så smart är det ju inte att utsätta sig för att en 110kilos back kommer med full fart och man har fullt upp med att försöka hålla balansen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Hur gör Foppa?
J F K:

Peter verkar uppenbarligen oerhört förtjust i Nicole, men jag tror inte att han skulle vara beredd att ge upp sin stora dröm för någon annan om han inte kände att det var kört.

Om Peter sedan känner sig så trygg att han kan diskutera sina innersta känslor med henne så är det förstås väldigt positivt. Jag kan tänka mig att det är väldigt lätt att bli cynisk när man är så rik på pengar och berömmelse.

Men det finns två saker som oroar mig när det gäller Nicole. Det ena är hur Peter tycks ha förändrats eller kanske jag säga anpassat sig till henne, snarare än tvärtom. Att se honom på omslaget till Se & Hör där han gör "saxposen" tillsammans med 20-åringar på Stureplan känns inte rätt; Inte med tanke på hur skygg han har varit för att blotta sitt privatliv tidigare.

Kanske ser jag på saker å ting annorlunda eftersom jag har växt upp i Stockholm. Men Stureplan är i regel någonting som folk här tycker är intressant i 2-3 år, innan de inser hur idiotiskt hela konceptet är. Dit går man inte för att festa och ha kul, dit går man inte för att ta en kall öl med sina vänner, nej, dit går man av en enda anledning: Att visa upp sig.

Därför är det helt logiskt att vi ser osäkra satar som Magnus Hedman ränna omkring där. Men Peter Forsberg? Det känns verkligen som en 180-gradersvändning för precis allt han har varit en symbol för: Ödmjukhet, hjärta och solidaritet.

Men det finns en bild som förmodligen för evigt har etsat sig fast sinnet på mig; Bilden av en gråtande Peter som just meddelar världen beslutet att ge upp sin stora dröm - Och bilden av en ung kvinna som inte rör en min, utan mest tycks vara intresserad av att bli bra på pressens bilder. Ett konstant leende på läpparna och en tom blick var det enda jag såg. Nästan som att hon var stolt över att få vara med i den presskonferens som elaka munnar har tjatat om i fem års tid.

Nu vet jag att det finns olika sätt att visa sorg och att vissa har svårt att uttrycka sina känslor och börjar le istället. Ingen annan än Nicole själv kan svara på hur hon känner det. Men det jag vet är att varje gång jag har sett den där blicken i något förhållande jag har haft, så har det gått åt pipan förr eller senare.
Kommentera