1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479916 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1349329

Sv: Hur gör Foppa?
Bad_Brett: Så är det Foppa som blivit mer mediakåt/mer intresserad av att upprätthålla intresset för hans varumärke, eller är det tjejen som vill synas? (Trots att hon nu inte verkar synas alls i landskampen som Foppa är med i?)

Foppa har ju synts tidigare i skvallerpressen med de tidigare flickvännerna och en av dem var med rejält när Veckefjärden öppnades, men jag vet inte om det blivit mer eller mindre på slutet. Sedan är det ju lättare att man går på stureplan om man bor i stockholm på deltid än när man spelar hockey i Colorado/Modo.

Vi får väl helt enkelt se hur det utvecklar sig, men jag tycker att det är lite tidigt att uttala sig.

Sedan gissar jag att Nicole kände sig väldigt vilsen och kanske framför allt nervös där vid podiet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Hur gör Foppa?
J F K:

Problemet är att denna typ av rubriker snarare skadar Peters varumärke. För det finns någonting som skiljer Peter Forsberg från de många andra idrottsstjärnor, nämligen att vi kan identifiera oss med honom. Istället för Rivieran och Champagne, har det varit Örnsköldsvik och Trocadero. Åtminstone är det så många har uppfattat honom, som en vanlig Svensson, med båda fötterna stadigt på jorden, som av en händelse råkade vara bäst i världen på att spela ishockey.

Detta är en av de stora anledningarna till varför folk älskar Peter Forsberg på ett annat sätt än J-O Waldner, Mats Sundin, Tomas Brolin eller till och med Zlatan Ibrahimovic. Givetvis ska han göra det han själv vill, framförallt efter allt han har gett till MoDo och övriga ishockeysverige. Men det finns en risk att bilden av honom kommer att förändras och att folk glömmer bort killen som bad sina vänner att köpa med sig Trocadero när de besökte honom i Denver och istället se honom som en i mängden av alla pensionerade idrottsstjärnor.
Kommentera