1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480548 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1360002

Sv: Timrå - MODO Hockey 2011-01-22
Modo spräckte budgeten och kommer att göra en stort minusresultat denna säsong...

"– Det rör sig inte om något litet minus men det är för tidigt att uttala sig om det. Räkenskapsåret är inte slut än och vi håller det för oss själva till slutet av april då vi gör bokslut."
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå - MODO Hockey 2011-01-22
Nikki Nine:

Ja, vad ska man säga. Återigen försökte man gå "all-in" och det gick åt pipan. Som jag har påtalat så många gånger så måste man KLIVA IN I VERKLIGHETEN. Man blir inte en guldkandidat genom att göra några bra värvningar. Det kommer ta åratal att bygga upp en förening som har chans att vinna någonting igen. Därför får snacket om att "Vi ska bli bäst" etc. mig bara att må dåligt.

Strategin nu måste handla om att sätta upp SMÅ kortsiktiga mål. En ny sportchef, en permanent målvaktstränare och större chans för juniorer att få chansen i MoDo (ja, man ska förtjäna sin plats, men det har Anton Byström gjort med råge vid det här laget).

MoDos strategi i dagsläget tycks handla om att tala vitt och brett om hur man ska bli bäst på allting. Sedan använder man sig av defibrillator när det inte går så snabbt och enkelt som man hade hoppats. Sedan kör man ekonomin i botten.

Att de aldrig lär sig.
Kommentera

Sv: Timrå - MODO Hockey 2011-01-22
Nikki Nine: Stjärnor?!
Kommentera

Sv: Timrå - MODO Hockey 2011-01-22
Nikki Nine: Tycker att artikeln är konstigt formulerad.

Jag får inte bilden av att det kommer bli speciellt stort underskott när jag läser den, är det bara jag som känner så.

Tycker att det känns lite motsägelsefullt att i ena meningen säga "Det rör sig inte om någon litet minus" för att i nästa säga "det är framför allt den satsningen som gör att vi inte riktigt får ihop det".

För mig betyder "inte riktigt ihop det" att man är nära att få ihop det. Fast jag kanske läser med hjärtat och ser det jag vill se.
Kommentera