1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480541 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1360123

Sv: Timrå - MODO Hockey 2011-01-22
qwertas:

Konkurs och man får börja om i division 1. När eller om man sedan återhämtar sig, så kanske Elitserien inte ens existerar längre. Eller så kan den ha blivit stängd. ´

Passa på och njut, för det finns en stor risk att det här är sista gången vi får se vårt kära MoDo spela på högre nivå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå - MODO Hockey 2011-01-22
Bad_Brett: Jag hoppas att spelarna inte har den där inställningen och åker omkring och är rädda för att förlora, för då kommer man obönhörligen att göra det. Det finns inget som är så destruktivt som att åka omkring och oroa sig för allt negativt som eventuellt kan hända, tvångstankarna tar över och spelet på rinken låser sig. Om man lyckas slappna av och vifta bort de där orosmolnen och på så vis kan "spela ut" så vore mycket vunnet.

För övrigt har jag inget emot det där med att sikta på att "bli bäst". Det är ju det som är grundpelaren inom idrotten, åtminstone på elitnivå. Man spelar för att vinna och bli bäst, så är det bara. Okej om barnidrotten och motionärerna nöjer sig med att bara vara med och göra sitt bästa, men på elitnivå måste man våga lägga ribban högre, annars når man aldrig dit ändå.
Kommentera

Sv: Timrå - MODO Hockey 2011-01-22
Bad_Brett: Konkurs behöver vi nog inte vara oroliga på bra länge i och med att man har ett hyffsat starkt eget kapital.

Får man inte ordning på föreningen så kommer man fortsätta med panikvärningar och minusresultat vilket på sikt kan leda till konkurs.

Det värsta som kan hända på kort sikt är väl att man ramlar ur elitserien och även om det nu skulle hända går solen upp i morgon.

Får verkligen hoppas på att detta är en väckarklocka modell större för klubben och att det kommer något gott ur det hela.
Kommentera