1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480548 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1360163

Sv: Timrå - MODO Hockey 2011-01-22
qwertas:

Det jag tycker är fascinerande på något äckligt sätt är att trots att vi dragit åt remmarna i föreningen så går vi back för tredje året i rad. Ja, jag vet att vi rent tekniskt gick plus förra året, men det vet vi ju alla vad det berodde på.

Vi kan inte fortsätta med den här trenden. Vi måste göra två saker:

1) Bygga ett lag och en förening som fansen har förtroende för
2) Få ordning på ekonomin

Hur går detta hand i hand? Ja, det vet jag inte, men jag vet att det är akut. Vi kan inte fortsätta med den här nedåtgående trenden.

Jag tycker man kan börja med att få ordning på ledarsidan ordentligt, jag tycker att det känns ganska oproffsigt att ha en General Manager och en Sportchef. Freddans kontrakt går tydligen ut sista april (rätta mig gärna om jag har fel), jag tycker att vi låter hans kontrakt rinna ut, gör Näslund till ensam ansvarig för värvningar och istället för Freddan anställer en assisterande GM eller en huvudscout för pengarna. Det skulle vara en start, och vi har bara en som är ansvarig för värvningar istället för två.

Att det måste skäras i budgeten inför nästa år tycker jag är logiskt - vad mer kan vi skära i på ledarsidan? Nej, vi måste göra en Brynäs/Djurgården/Luleå och till viss del Skellefteå och satsa på unga, svenska spelare och en ordentlig tränare som kan få jobba i några år med dessa spelare. När man gör en sådan satsning så är scouting så fruktansvärt viktigt (mer än vanligt), därför vill jag se en heltidsanställd scout som åker runt i Europa och NHL/AHL och inte gör något annat än scouta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå - MODO Hockey 2011-01-22
Nikki Nine:

Vi har ett till bad apple som måste bort i vår marknadschef Tommy Roos.
Kommentera