1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481397 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1371202

Sv: Apropå ingenting...
spud:

Samtidigt har det varit mycket snack då slutspelsklara lag ställt över friska ordinarie spelare eller helt enkelt gjort skitmatcher som påverkat slutresultatet i tabellen. Detta faller väl nästan in under den kategorin. Har svårt att tro att spelarna hinner fylla upp sömn och glykogendepåer innan nästa match efter en krogkväll.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Sawchuk: Du har givetvis en poäng. Men om vi säger så här: Om Rögle vinner mot Växjö och Örebro, och om ni (och SSK) tappar så mycket poäng på de matcher som är kvar, att Rögle tar andraplatsen - Kan man verkligen skylla nått på Växjö i det läget, även ifall de i princip bara ställer ut skridskorna? Är det deras fel att Modo (och SSK) åker ur serien, i det läget?

I ett sånt läge tycker iaf jag att man måste kolla lite i backspegeln om de egna prestationerna varit tillräckliga. Nu är väl inte jag direkt objektiv här med tanke på just det lag jag håller på, men jag kan väl i så fall säga att jag inte vill att ni åker ur serien.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Sawchuk: Ja visst är det trist, och för sportens skull så borde det inte ske. Men det finns inget sätt att komma åt detta problem. Man kan inte lagstifta att spelare i de olika lagen skall sova en viss tid. Det går inte att reglera vilken kost och dryck som spelare skall äta och dricka under kvalserien.
Så antingen lägger man fokus på det, eller så lägger man fokus på sin egen uppgift.
Om vi hade skött våra kort mot RBK och Lakers hade vi suttit bakis idag och njutit av att vara klar för es nästa år, och skitit fullständigt om vilka som gör oss sällskap.
Kommentera