1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492604 inlägg · 4085 ämnen

Inlägg #1373495

Sv: MODO Hockey - Södertälje 2011-04-08
Salle:
"Challe -Jag är jättestolt. Det är nästan så att jag känner att vi kan vara i SM-final med den typen av kamparinsats vi gör idag"

Först och främst måste jag säga att jag är otroligt glad och lättad över att MoDo vann igår och spelar i Elitserien även nästa år.

Men väl där tycker jag Challe är fel man att leda det här laget. Han säger mer eller mindre upp sig själv med citatet ovan.

Det är ju trots allt Challes uppgift att motivera spelarna till att göra sitt bästa varje match, och det har han ju misslyckats med. För om MoDo nu kunde ha spelat SM-final med den typen av kampinsats spelarna gjorde igår, varför spelar dom då i kvalserien?

Men väl mött säsongen 2011/12! Nu börjar silly season! :-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MODO Hockey - Södertälje 2011-04-08
Måste också bara flika in att denna jävulskt jobba säsong till trots har jag upplevt två av de absolut mest fantastiska segrar jag någonsin fått vara med om i Modo Hockeys närhet. Båda mot SSK.

Matchen borta mot dem efter pinsam måltorka som bröts i samklang med invasionen av hela bortahörnet i Scaniarinken. Byrons avgörande på övertid och den kalabalik den skapade på läktaren var något att minnas. Då var Modo hemmalag på bortais. Starkt som fan.

Gårdagens avslutning med stående ovationer sista minuterna innan slutsignalen var en fenomenal upplevelse.

Det tar jag med mig från säsongen 10/11. Resten kan fara åt helvete. Nu ser vi framåt.
Kommentera