1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481250 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1374897

Sv: RE-building the future 2011/2012
36 : Jag läser att Ahrling ev. ska till frölunda och A. byström ev. till saik, va fan är det som händer, modo har kritiserats hårt senare år att man tappat allt av den framgångsrika plantskola man en gång var, nu när vi fått fram juniorer som på allvar kan bli A-lagspelare till nästa säsong då ska vi tappa dom till andra Es-klubbar som för övrigt har egna talangfulla plantskolor, dessutom har vi redan tappat petter segersten till timrå under säsongen, oxå en kille som kan gå väldigt lång.

Om detta är sant så undrar man ju va fan ledningen håller på med, juniorerna ska ju vara våran framtid, inte någon annans!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2011/2012
Berka: Visst skulle det vara olyckligt om vi inte kunde behålla kottar som Ahrling och Byström oavsett om det är rykten eller inte.

Men ibland kan det ju finnas andra orsaker till ett klubbyte när spelare fortfarande är i ung ålder. Det kan vara studier (jo det finns spelare som försöker tänka på livet efter hockeyn), flickvänner, familjer och allt möjligt brokigt.

Så om en spelare inte stannar i en klubb där han iofs fostrats men knappt spelat så häng inte ut varken spelaren eller klubbledningen för ibland finns det orsaker som vi aldrig får reda på.
Kommentera

Sv: RE-building the future 2011/2012
Berka: Ahrling till Frölunda ska tydligen ha varit någon facerap på hans facebooksida enligt uppgift på lj.se
Kommentera