1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481894 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1385353

Sv: Apropå ingenting...
Salle: Det är så jävla tråkigt. Nu vet vi ju också att det är Hasse som intervjuat både Uffe och Macke för MODO-TVs räkning, och säkert fler intervjuer på det.

Jag mår illa när jag hör honom. Jag känner mig fruktansvärt obekväm av att lyssna på hans påståenden som sedan en spelare eller ledare artigt ska försöka svara på. Och man blir inget vettigare av det, som man borde bli av att lyssna på en intervju. Fast det är ju ingen intervju egentligen, det är ju fem minuter av "Håller du med mig om det här som jag har en åsikt om?".

Det värsta är väl att det lär vara helt omöjligt att få bort honom. Jag har inget emot honom som person, jag tycker bara att han är fullständigt värdelös på sitt arbete och det skadar min förening.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Nikki Nine: Själv har jag ingenting emot att inkompetenta stofiler springer runt och representerar/skämmer ut Modo, utan bara Hasse Andersson personligen.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Nikki Nine: Huvet på spiken där, han vill ju bara framföra sina egna åsikter som spelarna ska hålla med om. Gör dom inte det kommer påståendet igen tills dom viskar fram "kanske det, vi får se".

Nästa steg är kanske att bara Hasse finns på plats, med några färdiga rader: "Dick Axelsson höll med mig om att...", "Precis som jag tycker, så ville även Janos Harí bla bla bla", "Tuffe Uffe tycker att det är en härlig stämning i FC" (favoritfrågan, den gången han ställer den som en fråga).

Enough!

När är nästa ö-råd, så vi kan rösta ut den vi ser som ett hot?
Kommentera