1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480373 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1394576

Sv: Skellefteå AIK - MODO Hockey 2011-08-24

Lite reflektioner från matchen.

Modo var inte med i första, gissningsvis beroende på att många gjorde sin första match för säsongen. Passningar som inte gick fram, tveksamt positionsspel och sega ben.

I andra var det, som de flesta såg, mycket bättre. Man kom rätt in i perioden via PP och målet. I tredje tror jag det var lite sega ben, samtidigt som det blev en hel del spel i BP.

Spelarmässigt då?

Tellan i målet såg stabil ut. En del puckar som studsa ifrån honom, men det tror jag beror en hel del på att det var första matchen. Skulle tro att det blir bättre ju mer han får stå. Lugn och stabil i spelet med klubban, något vi inte varit bortskämda med.

På backsidan så ingav Pöck och Tollefsen stort förtroende defensivt. Ahnelöv är lite fladdrig och går ibland bort sig i ivern att tacklas. Får han dock in träffen så gör det ont, fråga Johan Forsberg. Hersley och Westin ska inte spela i BP och de blir lite stirriga i egen zon, framåt ser det dock bra ut. Nye Joonas Lehtivuori såg också vilsen ut, men där drar jag inga stora växlar efter en träning och en match. Han bör dock visa framfötterna i Finland för att ligga bra till för ett förlängt kontrakt.

Framåt så handlade det mycket om Hari och Samuelsson. De var väldigt aktiva och gjorde en hel del bra prestationer. Susse bra, trots att han såg lite loj ut. Skröder var övertänd ibland, men samtidigt så spelar han bäst när han ligger på gränsen. Anton Byström jobbar bra i det tysta och John Westin likadant.

Tyvärr tycker jag inte Ryno är tillräckligt bra för en plats. Han gjorde enstaka bra saker, men mestadels var det inte mycket att skryta med.

För övrigt sög biljetthanteringen. Många missade början på matchen då beställda biljetter inte fanns och folk blev skickade i skytteltrafik till kansliet.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK - MODO Hockey 2011-08-24
Poffa:
Gör lite samma reflektioner som dej efter kvällens match. Tycker dock att första perioden var piggare än du beskriver. Kul o ovant med lite snabba vändningar!.. Skröder verkar ha tränat i sommar?! Helt annan fart o fläkt! Tog dock ände med förskräckelse...

Liiite ostadigt på backsidan, men framåt ok! Hur gammal är han Samuelsson? 17? Kommer att bli hur bra som helst!!

Tellan lugn o stadig o retro.. Nioåringen sa direkt på värmningen: Kolla nya målisen, han har en gammaldags stöt!!..

I jämförelse med SCA cupen ifjol, vilken var som en näradödenupplevelse, med alla "gamlingar" + konstiga värvningar + Challe osv.. så känns detta mycket bättre!!..

Gräsligt tråkigt att det blev biljettproblem!..

Själv blev jag förbannad på programmet. Bara några siffror rätt! Visste det redan innan egentligen. Alltid samma sak. Man ska vara en djävulsk nörd/kalenderbitare för att ha total koll på Modos samtliga spelare och deras nummer, innan ES startar?.. Jo, vissa hade ju rätt nummer på hjälmen... Varför kunde Skellefteå tillhandahålla en sån heltäckande information??
Kommentera